Понедельник, 04 октября 2021 11:11

Apel Consiliul Rectorilor din Republica Moldova

Apel Consiliul Rectorilor din Republica Moldova (.PDF)

 

APEL
Consiliul Rectorilor din Republica Moldova

     La inițiativa Ministerului Sănătății și Ministerului Educației și Cercetării. împreună cu Agenția Națională pentru Sănătate Publică, cu suportul Organizației Mondiale a Sănătății și UNICEF Moldova, în perioada 28 septembrie - 28 noiembrie 2021 va fi organizată Campania de informare și mobilizare a studenților din Republica Moldova privind vaccinarea împotriva COVID-19 - Pune umărul, vaccinează-te!

     Scopul campaniei este de a informa studenții despre necesitatea și importanța imunizării, precum și mobilizarea lor la vaccinare, prin mărirea accesibilității la imunizare. Informarea și organizarea procesului de vaccinare pentru studenți va avea loc în două medii diferite: (1) Universități; (2) Cămine studențești.

     În acest context, pentru o bună desfășurare a campaniei și motivarea studenților privind importanța vaccinării împotriva COVID-19, noi, membrii Consiliului Rectorilor din Republica Moldova semnăm acest Apel pentru a ne asuma implicarea deplină în organizarea, coordonarea și monitorizarea Campaniei, care se va desfășura în instituțiile de învățământ superior pe care le conducem.

     Acest document, pe care l-am semnat, reprezintă o dovadă a responsabilității fiecăruia dintre noi privind organizarea campaniei, prin conlucrare cu ceilalți colegi din instituție, dar și din afara acesteia.

     Conform procesului derulării campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova și a procentului scăzut de imunizare în rândul tinerilor, considerăm oportună desfășurarea unei ample campanii de informare și comunicare în rândul studenților, pentru a convinge persoanele ezitante, să se vaccineze.

Другие материалы в этой категории: « Информационно писмо ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС »